Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
Kde si udělat ZV z Anduly? - 03. 12. 2008 03:51 Zdravím,

dotáhl jsem pár (3, 4, možná nás bude víc) kamarádů k tomu, že na si jaře či v létě příštího roku udělají volný víkend a půjdou na základní výcvik (a já si skočím s nimi). Jenže řeším takový problém - kde?

Protože bych chtěl aby to bylo nejlépe z An-2 a ta jak vím na větších letištích už moc nelétá.

Já osobně jsem dělal ZV v Kolíně u Olympu, kde Andula létá (či létala?), docela to tam znám a viděl bych to jako nejlepší možnost, ale bohužel nevím jak je to s budoucností Olympu, takže sháním pro jistotu nějaká jiná letiště.
An-2 proto, že nás bude víc, protože je to taková "romantika" , protože se mi to z ní prostě líbilo. Třeba z Turbíka to už právě není ono (pro ZV) si myslím.

Taky řeším přístup instruktorů k žákům, chci aby to bylo v naprosté pohodě (tak se podělte prosím o zkušenosti), nechci nějakou starou školu, někoho kdo jim to bude znepříjemňovat či podobné, chci, aby z toho měli zážitek a nejlépe, aby ve skákání třeba i nějakým způsobem pokračovali.

Jelikož já osobně mám 22 seskoků z letošní sezóny (10 volných pádů), tak počítám s tím, že mě po více než půl roce nikdo na víc než na lano nepustí (no, co se dá dělat, já se k těm volňáskům zase proskáču ), ale aspoň na tom budu stejně jako oni

Poraďtě mi prosím kde by bylo nejideálnější v dnešní době AFF kurzů si udělat klasický základní výcvik?

Kolín - ???
Most - nevím jestli se tam ZV vůbec dělá, ale z PACu bych to asi nechtěl
Příbram - tam zase není Andula (myslím tedy)
Jihlava - ta mě napadla, že by byla docela vhodná (An-2 tu myslím je), ale nemám s tamním letištěm žádné zkušenosti.

Chtěl bych aby to bylo někde v okolí 100km kolem Prahy, dál ne, proto automaticky vypouštím třeba Kunovice nebo podobné. Ale klidně bych bral i nějaké menší letiště, je mi to jedno.

Hodně se mi líbilo např. ve Strunkovicích n/Blanicí, což je malé letiště, je tam Cessna 207, ta by mi (nám) taky nevadila (není to tak rychlé letadlo), ale zase se do ní nenacpe tolik lidí, chtěl bych abysme šli všichni v jedné výsadce.

Jo a byl bych radši za individuálnější přístup

Předem moc děkuju za odpovědi na tu spoustu otázek a omlouvám se za omyly, jestli jsem nějaké uvedl

Příspěvek editován: Jakub, v: 03. 12. 2008 20:08
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.

Témata Autor Datum
class="sectiontableentry2">  thread link
Kde si udělat ZV z Anduly?
Jakub 03. 12. 2008 03:51
thread link
thread linkthread link Re:Kde si udělat ZV z Anduly?
Goldik27 03. 12. 2008 06:34
thread link
1nf 03. 12. 2008 11:26
thread link
Gondo 03. 12. 2008 11:43
thread link
Clouseau 03. 12. 2008 13:39
thread link
Jakub 03. 12. 2008 14:06
thread link
thread linkthread linkthread link Re:Kde si udělat ZV z Anduly?
Gondo 03. 12. 2008 18:03
thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Re:Kde si udělat ZV z Anduly?
Jakub 03. 12. 2008 18:36
thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:Kde si udělat ZV z Anduly?
Gondo 03. 12. 2008 19:31
thread link
Jakub 03. 12. 2008 20:11
thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Re:Kde si udělat ZV z Anduly?
Maličkej 03. 12. 2008 22:16
thread link
Lukáš 03. 12. 2008 16:53
thread link
Mezzanine 04. 12. 2008 18:00
thread link
Jakub 04. 12. 2008 20:16