Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
Re:Prerušené AFF :-( - 14. 07. 2009 22:46 Dear Melfli,
jen blázen by se nebál,v tak pro člověka nepřirozené situaci. Všichni co jsme kdy začali s touto krááásnou
zábavou, bychom se mohli do diskuze připojit ,a povětšinou by všechna doporučení byla velmi podobná.I když skáču málo souhlasím s Hankou ( ta kočka má vetšinou správný názor a její komentáře mají koule),že nenech za sebe rozhodovat strach. Já ještě dodám ,abys nenechal za sebe rozhodovat jiné. Ty jsi měl nejvíc času poznat sebe ve složitých situacích ,a tím se můžeš odhadnout -máš-li na to,nebo ne !!!!
Má cesta jak jsem se dostal k para sportu ,byla s kamarádem přez tandem. Ačkoli já byl na 1level AFF natěšený, při druhém ,kdy jsem věděl co mě čeká -jsem by po.... . Při cestě z letiště jsem si řekl ,že se už nevrátím . Kamarád zvládl vše na výtečnou a neměl problém pokračovat. Během týdne jsem před každým zrcadlem ( např. firemní toalety) trénoval základní polohu , a nasledující víkend pokračoval společně s kamarádem ve výcviku. Musím říct , že soustředěním na pracovní úkony , jsem se zlepšoval . Pod dojmem , že za chvíly jsou z nás skydiveři ,jsme si nechali ušít kombinézy. V 7 levlu AFF se můj kamarád (ač do té doby daleko lepší jak já) roztočil v horizontálu ,tak moc ,že ho instruktor musel zastavit spec. technikou . O té doby kámoš úplně skonšil se sportem. Tedy přesněji ještě si dal asi 3 jumpy v tandemu -protože i to je možnost jak si to skákání užít. Je to ale asi jediný tandem pasažér v ČR ,který má svou kombožku. Nijak mu to ,ale nemám za zlé.Byla by hloupost dokazovat mě ,sobě ,nebo komukoli-jaký je chlap a že to dá.
Ještě jedno (zdovolením) doporučení : zkus wind tunel- pomůže Ti to zvládnout techniku volného pádu, a zbytek se možná poddá.
Mějme modré nebe . bohumil
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.

Témata Autor Datum
thread link
Prerušené AFF :-(
melfli 14. 07. 2009 08:58
thread link
thread linkthread link Re:Prerušené AFF :-(
Maličkej 14. 07. 2009 09:56
thread link
Hanka 14. 07. 2009 10:21
thread link
jennys 14. 07. 2009 14:26
thread link
thread linkthread linkthread link Re:Prerušené AFF :-(
tuton 14. 07. 2009 17:18
class="sectiontableentry2">  thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Re:Prerušené AFF :-(
Roman 14. 07. 2009 22:46
thread link
Jaroslav 06. 09. 2012 21:57
thread link
mino 07. 09. 2012 09:09
thread link
Adriana Špottová 07. 09. 2012 13:43
thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Re:Prerušené AFF :-(
Jaroslav 07. 09. 2012 19:42
thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:Prerušené AFF :-(
Jaroslav 08. 09. 2012 17:26
thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:Prerušené AFF :-(
Gondo 08. 09. 2012 19:48
thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:Prerušené AFF :-(
Jaroslav 09. 09. 2012 14:20
thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:Prerušené AFF :-(
Jaroslav 16. 09. 2012 12:04
thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:Prerušené AFF :-(
Jaroslav 11. 06. 2013 20:33
thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Re:Prerušené AFF :-(
Hanka 11. 06. 2013 23:43