Re:AAD - 04. 10. 2008 22:57Jo kdo šetří má za tři , a třikrát rychleji mu to frčí do ……………………………..
| | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Petr
Uživatel
••••
Re:AAD - 05. 10. 2008 14:37slysel jsem o zene z CR, co skakala v reprezentaci, mela x000 seskoku a pri zavade si misto odhozu jen sundala prilbu a rukavice ;o|
V takový situaci bych si spíš sundaval kalhoty...
hors
Uživatel
••••••
Re:AAD - 05. 10. 2008 18:32A ja jsem slysel, ze na Marsu jsou lucni kobylky velky jako siska salamu.... pokud chces pouzivat podobny argumenty, uvadej misto, rok, dropzonu nebo aspon jmeno, te udajne reprezentantky. Jinak jenom kecas....
Renda
Uživatel
•••
Re:AAD - 05. 10. 2008 20:09to: PETR Hele Peto to tvé intro v profilu je fakt hustý
Re:AAD - 09. 10. 2008 19:35Zdravím.Osobně si myslím že by ADD měli používat všichni bez ohledu na kategorii počet seskoků a pod.Když jsem někdy viděl skákat dvojky nebo trojky kde neměli ani haubnu a ani ADD tak jsem si říkál: tak ještě tedka vám to vyšlo... Já mam MPAAD a nějak nerozlišuju ani nedám na pomluvy viz..."českej výrobek to teda nechcu" beru to jako přistroj ověřenej vyzkoušenej a ne jako něktěří: to radši budu skákat bez ADD než s MPAADem. Ačkoli nevím proč tohle někteří jedinci prosazují když já jsem žádnou stížnost na mpaad neslyšel.Jenom ty stylu "jedna bába povídala" ale nic ověřenýho jsem nikdě nenašel.
1nf
Uživatel
•••
Re:AAD - 09. 10. 2008 19:35Zdravím.Osobně si myslím že by ADD měli používat všichni bez ohledu na kategorii počet seskoků a pod.Když jsem někdy viděl skákat dvojky nebo trojky kde neměli ani haubnu a ani ADD tak jsem si říkál: tak ještě tedka vám to vyšlo... Já mam MPAAD a nějak nerozlišuju ani nedám na pomluvy viz..."českej výrobek to teda nechcu" beru to jako přistroj ověřenej vyzkoušenej a ne jako něktěří: to radši budu skákat bez ADD než s MPAADem. Ačkoli nevím proč tohle někteří jedinci prosazují když já jsem žádnou stížnost na mpaad neslyšel.Jenom ty stylu "jedna bába povídala" ale nic ověřenýho jsem nikdě nenašel.
jaro
Uživatel
••
Re:AAD - 16. 12. 2009 00:50@hors: Ja som pocul, ze existuje banda *****, ktori nie su schopni uverit ani tomu, co vidia, ale to sa vas samozrejme netyka... btw: ten pripad s odhodenim prilby je dost stary a v tej dobe neboli na trhu ziadne AAD, je to ale dost znamy pripad reprezentanta - zial, nikto nevie, ako v krizovej situacii zareaguje @AAD: kazdy sa moze bat missfire, ale hlupak, co si kupi pristroj do padaku a potom si ho nezapne si akurat zasluzi nejaky slaby uder do hlavy od vyskovky, popripade nejaky freefall naraz jedneho s druhym a mnoho podobnych pikanterii, ako vyskocene rameno, nahla nevolnost, atd... ale jaaj, zabudol som, v Cechach skacu superhrdinovia - co vidno podla statistik @MPAAD: co poznam riggerov, nemaju proti nemu vyhrady, je bezkablovy, nezabudnes prevliect zatvaraciu snurku cez pyropatronu, striela o nejakych 30-50 metrov vyssie nez genialny cypres a jediny problem mal na zaciatku kvoli software/elektrostatike a ine kvoli "privilegiam" vyrobcov postrojov, ktori mu OF COURSE dali pre istotu BAN, lebo je to nieco, co nema preco nefungovat... SRY VIGIL - stvrta vymena pyropatron za 2-3 roky, CYPRES II - nejake tie posahane senzory, par vytecenych baterii, sem-tam ti zhasne display (inak pristroj funguje - kktina ako voda v kosi) HMMMMMM... geniovia vsade naokolo
ALE REKLAMA JE SJUPR, VED ONI TVRDIA, ZE JE TO NAJLEPSIE... KUPTE SI TIETO ***** - JAAAJ ZABUDOL SOM, REKLAMA JE ZAKAZANA
Příspěvek editován: jaro, v: 16. 12. 2009 01:00
hors
Uživatel
••••••
Re:AAD - 16. 12. 2009 10:11to jaro: nevim o tom, ze bych patril k nejake "bande", nicmene se domnivam, ze k diskuzi o bezpecnosti je treba u incidentu uvest alespon rok, dropzonu a trochu vic detailu. sry, ale argumenty typu:
"ten pripad s odhodenim prilby je dost stary a v tej dobe neboli na trhu ziadne AAD, je to ale dost znamy pripad reprezentanta"
jsou proste na nic. ten pripad by me zajimal, zkus zjistit podrobnosti a napis o tom clanek, gondo ho sem urcite rad da.
taky prilis nerozumim vete: "v Cechach skacu superhrdinovia". muzes to trochu rozvest?
mpaad: cekas od vyrobcu postroju, ze povoli do svych vyrobku pouziti vytazneho padacku jineho vyrobce??? jinak mpaad samozrejme funguje a je ok, proc taky ne?
Příspěvek editován: hors, v: 16. 12. 2009 10:26
jaro
Uživatel
••
Re:AAD - 20. 12. 2009 18:12@hors: nemyslim si, ze by ste nepatrili k bande (neveriacich Tomasov), uz ste to dokazali spochybnenim "pocul som o pripade, kedy reprezentantka...", ja som o tom tiez pocul, je to stary pripad, hladajte sam, ja na to cas nemam. Aky je vlastne vas nazor na pouzitie AAD? pretoze o tom je diskusia... ja vam poskytnem tento argument pre ano (lebo pre nie zvycajne videa neuverejnuju): http://cypres.cc/index.php?option=com_content&view=article&id=99&Itemid=77&lang=en
@vigil: myslim, ze ostatne sa vas netykalo... menil som verziu cutteru 1 za 3 (nezaujimalo ma objednavat verziu 2, lebo kym som to stihol, oni stihli zistit, ze je nahovno) a teraz znovu 3 za 3, to su 3 vymeny behom kratsieho casu nez 3 roky... ale som rad, ze pri Cyprese ste neodporovali - ten bulletin je stary - vymena cutteru 1 za 3 a 2 za 3, hladajte poriadne, ja to mam priamo vo svojej povinnosti.
@mpaad: islo o poznamku k jednemu z najjednoduchsich a podla mojho nazoru najkvalitnejsich AAD na trhu, je mi lahostajne, ako sa Vector, Javelin a ostatni vyrobcovia postavia voci nemu - nezivim sa MarSom