Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
Rozpočet na přistání - 04. 11. 2008 20:18 Tak nevím, už jsem měl pocit, že vim jak na to a jak v sobotu tak nějak foukalo, zas jsem to neodhad a o plánovaném místě přistání jsem si mohl nechat jenom zdát

Jak to děláte, aby vám to vyšlo? Jen bacha, žádný zběsilý otočky ve 200 metrech, mám za sebou jen základní výcvik na laně

Já si to tak snažim odhadnout jak to letí kolem těch 500 metrů, pak přiblížení 300-200-100 levýma 90° zatáčkama, ale teda jak se dostanu na tu poslední fázi tak už vidim že je všechno jinak. Když si to zkusim ve větší výšce, je těžké odhadnout rychlost vůči zemi... no prostě, chápu to dobře, že to je vždycky taková bojovka nebo se to dá naučit?
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Rozpočet na přistání - 05. 11. 2008 10:13 Tohle řešil snad každý. Není třeba věšet hlavu, samozřejmě se to dá naučit a taky se to naučíš. Jediné, co je pro to třeba udělat je skákat, skákat, skákat.
Re:Rozpočet na přistání - 05. 11. 2008 12:24 Nesháněj tohle know how na netu...pravděpodobně ti "zasvěceně" odpoví lidi s jen o málo víc skoky než máš ty.
Navíc je téma"jak udělat rozpočet" příliš obsáhlé.
Přihlaš se do kurzu nebo to řeš se svým instruktorem.
V tvojí konkrétní fázi skákání ti poradí i každý člověk, kterej se věnuje sportovně přesnosti přistání.
Rozhodně bych to ale nedělal bez domluvy s instruktorem. Z vlastní zkušenosti vím, že je hrozná pruda, když tvůj student pochyti v hospodě od někoho nějaky moudra a ty se pak potíš hrůzou, když je uvede do praxe.
Re:Rozpočet na přistání - 05. 11. 2008 16:47 Muzete s rozpoctem na pristani trochu potrenovat tady:
http://www.bassfiles.net/parachute.swf
Re:Rozpočet na přistání - 07. 11. 2008 12:32 No, tak jsem tedy potrénoval, ale ještě že skákal jenom kačer a ne já
Re:Rozpočet na přistání - 09. 11. 2008 18:02 Hors má pravdu poraď se s instruktorem. Z vlastní zkušenosti vím ,když to vypadá, že tam doletím tak přeletím a když to vypadá nadějně tak se zabořím i tam kde by jsem to nečekal. Zjistil jsem kdysi v hospodě u piva, že na to má vliv dokonce i vítr, taky teplota vzduchu i je dobrý se dívat ba i na výškoměr a hlavně jak píše Gondo chce to skákat a skákat. A po pár set skocích začneš "přistávat kam chceš".