Re:Vítkov - 28. 12. 2009 23:16Karle, naprosto souhlasím s tvojí částí příspěvku Horsovi. To bych si tam mohla jít skočit třeba taky já a pak bych se hrozně divila, až bych přistála na koni. Zraněným přeju, ať se rychle zahojí a ať si z toho vezmou ponaučení. Skákejte si na Letné, kde je místo, ale podobné akce si rozmyslete. Já vím, že někteří z vás jsou velcí machírci a všechno umí a všechno zvládnou. Jenže některé věci ani tak nejsou o zkoušenostech atp., jako spíš o zdravém rozumu a koledování si.
| | Správce zakázal anonymní příspěvky.
hors
Uživatel
••••••
Re:Vítkov - 28. 12. 2009 23:37to charlie: ok, verim ti, i kdyz tu verzi o odposlechu mam od jednoho moderatora z radia. no, asi kecal
to analek: jsi genius, priste dame aff nad prahou a shrabnem prachy za kurz i za propagaci. divim se, ze na to jeste nikdo neprisel
takze jake je reseni? zavest na skoky do mest a vubec zalidnenych oblasti zvlastni rating jaky ma uspa? nebo to aspon znovu- jako pred lety- podminit kategorii? btw. pri skocich tohohle typu ohrozujeme i lidi pod sebou... (tim vsim nechci rict, ze si clovek s 3000 skoky nemuze pri demo jumpu zlomit nohu, ale je fakt, ze ta pravdepodobnost je proste nizsi)
Radek
Uživatel
•
Re:Vítkov - 29. 12. 2009 00:21Minimální vzdálenosti překážek od cíle jsou pro jednotlivé kategorie definovány předpisem. Je chyba v předpisu nebo v lidském faktoru?
to hors: (tim vsim nechci rict, ze si clovek s 3000 skoky nemuze pri demo jumpu zlomit nohu, ale je fakt, ze ta pravdepodobnost je proste nizsi) ono je asi treba rozlisovat jeste typ seskoku. clovek ktery ma 3000 seskoku na rychlem padaku by se s nim asi nemel trefovat na 70x20 a clovek co ma 3000 seskoku na velkem padaku na presnost by s nim nemel machrovat uprostred Vltavy...
Mezzanine
Uživatel
••••••
Re:Vítkov - 29. 12. 2009 08:57To video vypadá snad ještě dobrodružněji,než to vypadalo ze země.I když u takových manévrů mezi kameny jsem pořád trnula hrůzou.
pučmelák
Uživatel
•
Re:Vítkov - 29. 12. 2009 12:51Zdar, podle videa mi to nepříjde až tak hrozné, kamera vždycky zkresluje a přidává na rychlosti, myslím že je tam místa dost. Zraněným přeju brzské uzdravení a jen oni vědí kde se stala chyba.Myslím, že se každý mohl na Vítkov zajet podívat, než se rozhodl tam skočit.Škoda jen, že to ubližuje našemu sportíčku v očích veřejnosti.Určitě by se líp poslouchalo třeba:" Skupina parašutistů zakončila svou sportovní sezonu zajímavým seskokem k památníku na Vítkově,kde za účelem rozvoje a podpory sportu, předvedla veřejnosti ukázky nových sportovních disciplín jako např. slalom mezi žulovými kvádříky... R.
Re:Vítkov - 29. 12. 2009 13:44kdyby účastníci akce Vítkov na těchto stránkách upřímně (ne furiantsky) popsali svoje pocity i s případným vyjádřením - příště určitě znovu/už nikdy, nebylo by to od věci - sice funguje "příklad táhne", ale i "příklad odrazuje" ... moc by mě (možná i ostatní) jejich výpovědi zajímaly zdraví nedostudovaná studentka aff se sedmi vlastními skoky
debata je o nich bez nich ...
Příspěvek editován: LT, v: 29. 12. 2009 19:59
Mezzanine
Uživatel
••••••
Re:Vítkov - 29. 12. 2009 13:53Jo pro bráchu tam možná místo bylo.Mám pocit,že to místo na přistání se zvětšuje s počtem seskoků,nejvíc místa měl Waltr 10000seskoků,padák na přesnost
LinPoro
Uživatel
••••
Re:Vítkov - 29. 12. 2009 18:34 tím myslíš místo, kolik ho potřebuje, nebo místo, kolik mu stačí? bohužel některým z nás jsou všechna kolínská pole málo..
Análek
Uživatel
••••
Re:Vítkov - 29. 12. 2009 18:36ono je asi treba rozlisovat jeste typ seskoku. clovek ktery ma 3000 seskoku na rychlem padaku by se s nim asi nemel trefovat na 70x20 a clovek co ma 3000 seskoku na velkem padaku na presnost by s nim nemel machrovat uprostred Vltavy...
To VasekB: A kdo jiny by se v tomto pripade mel na rychlem padaku trefovat na plochu 70x20 nez clovek s 3000 seskoky? Clovek se 160ti seskoky? To jsem videli jak dopadlo. Ten clovek byl z tech vsech co tam skakali nejzkusenejsi co se tyka rychlych padaku...