Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Re:Kde se skáče v Pardubickém kraji - 09. 08. 2012 13:05 Tak určitě s tebou souhlasím v tom, že rozbor každého seskoku při AFF je pro studenta obrovskej přínos, stejně ale setrvávám v názoru, že je to individuální a šikovnější zvládnou cestu k volnému pádu a následně i ten hladce i skrze lano.

Když vzpomenu na sebe, tak jsem po lanech a stabiku první volnej šel s instruktorem a kamarádem s kamerou. Nešlo ani tak o to, abych viděl jak to dělám (to objevování ve vzduchu má taky něco do sebe), ale byl to pro mě takovej milník, kterej jsem si chtěl užít trochu víc a mít na něj vzpomínku. Kluci mě pak upozornili, že mám moc pokrčený nohy a stále trochu ujíždím dozadu, tak jsem si na to začal dávat pozor a to bylo snad i všechno. Ploché otáčky mě snad ani nepotkaly, co si pamatuju, nejhorší pro mě bejvalo vyskakování do polohy na lano, ale popral jsem se s tim.

P.S.: Toho volného jsem se dočkal poměrně brzy, takže opakuji, je to individuální. Myslím, že pro mě by AFF byl zbytečný luxus a vyhozený prachy...
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Kde se skáče v Pardubickém kraji - 09. 08. 2012 16:09 Souhlasim v tomhle s Hankou. Static line uz je prekonana metoda ikdyz samozrejme ma sve kouzlo. Ja na ni taky zacinal a to jeste na OVP-68. Schodou okolnosti taky v Horovicich

Vycvik AFF sice stoji nejake penize ale je to daleko progresivnejsi metoda. Nez se clovek dostane pri klasicke SL metode na stejnou uroven jako ma po skonceni AFF tak ho to ve finale vyjde na stejne penize jako za AFF a to nepocitam jak uz psala Hanka spatne navyky a zlozvyky. Takze pokud bych mohl dneska znovu volit tak jedine AFF. Jo a podotykam ze ja AFF instruktor nejsem na rozdil od Hanky

Příspěvek editován: Análek, v: 09. 08. 2012 16:11
Re:Kde se skáče v Pardubickém kraji - 09. 08. 2012 16:52 ceny, ceny a prachy

koukam na horovicke offiko stranky ZV...
prvni seskok 2.500 kazdy dalsi 1000, pokud pozorne ctu V-PARA-2 tak ZV ma predepsanych 35 seskoku = 36.500 kdyz koukam na AFF nabidky 38.000 vcetne 30minut v tunelu )

Jo souhlasim pokud je cilem mit co nejvic seskoku pak ZV vede
Re:Kde se skáče v Pardubickém kraji - 09. 08. 2012 21:35 jo. Takže toliko ke skákání poblíž Chrudimi. Nějaké další otázky?

BTW, JirkaH nabízel letiště poblíž a ještě tam nemám ani jeden seskok, což je příležitost urvat novou dropzónu

Hanka
AFFcentrum.cz

Příspěvek editován: Hanka, v: 09. 08. 2012 21:36
Re:Kde se skáče v Pardubickém kraji - 09. 08. 2012 21:50 Treba to muzes brat jako valku mezi SVAZARM a USPA je to vtipek neberte si to prosim nikdo osobne

Příspěvek editován: mino, v: 10. 08. 2012 12:14
Re:Kde se skáče v Pardubickém kraji - 10. 08. 2012 10:10 milan napsal:
ceny, ceny a prachy

koukam na horovicke offiko stranky ZV...
prvni seskok 2.500 kazdy dalsi 1000, pokud pozorne ctu V-PARA-2 tak ZV ma predepsanych 35 seskoku = 36.500 kdyz koukam na AFF nabidky 38.000 vcetne 30minut v tunelu )

Jo souhlasim pokud je cilem mit co nejvic seskoku pak ZV vede

Nechci se přít co je lepší, osobně si myslím, že to vyjde cca nastejno(tedy jen s tím finančním rozdílem, ale to nechme k pivu Pokud máš zájem, napiš maila a pošlu ti pro představu v XLS nástřelový (ale celkem reálný) rozpočet pro studenta ZV až do kat A.
Re:Kde se skáče v Pardubickém kraji - 15. 08. 2012 18:52 Jeste se skace ve Skutci z An-2 nebo bri
gadyra.delaji tam zv na lano
Re:Kde se skáče v Pardubickém kraji - 17. 08. 2012 07:08 Jeste se skace ve Skutci z An-2 nebo bri
gadyra.delaji tam zv na lano

Příspěvek editován: Gondo, v: 19. 09. 2012 18:23
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>