Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Re:Prerušené AFF :-( - 08. 09. 2012 17:26 takze ako som slubil : wooooow bolo to nieco neskutocne AFF sa mi neskutocne zapacilo aj ked cestou na letisko som bol viac vystresovany ako nakoniec v lietadle v 2000 som si zacal opakovat cely priebeh zoskoku a ked som stal vo dverach akoby zo mna vsetko spadlo check left ok check right ok Ready Set Go! Parada!
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Prerušené AFF :-( - 08. 09. 2012 19:48 Tak to je nádhera. Teď už to půjde mnohem lépe. Počítej s tím, že pocity cestou na letiště ti vydrží ještě nějakou dobu, alespoň já jsem to tak měl. Ale pokud budeš alespoň občas skákat, tak to odezní a budeš si to především užívat.
Ať ti to skáče.
Re:Prerušené AFF :-( - 09. 09. 2012 14:20 dakujem Gondo Myslim ze po potapani som nasiel dalsi sport co ma bude naozaj bavit
Re:Prerušené AFF :-( - 16. 09. 2012 12:04

Příspěvek editován: Jaroslav, v: 16. 09. 2012 12:11
Re:Prerušené AFF :-( - 11. 06. 2013 20:33 Tak buduci tyzden pokracujem v mojom AFF Tesim sa ale zas pocitujem trosku aj strach.. nejake rady? Dakujem
Re:Prerušené AFF :-( - 11. 06. 2013 23:43 Rady ke skákání přes net nepovažuju za důvěryhodné, navíc stejně bys měl poslouchat svého instruktora. Tak spíš jen tak povzbuzení - užij si to

Hanka
http://AFFcentrum.cz
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>