Re:Získání kategorie A - 04. 09. 2007 23:05Mno... dohled... dohled vypada asi tak, ze svymu "instruktorovi" zavolam, ze zitra prijedu skakat, prijedu, on mi s usmevem vrazi padak a pak ho vidim az vecer, kdyz mu platim za pujceni. A nekdy ani to ne . Je fakt, ze kdyz se ho zeptam o nejakou radu tak rozhodne poradi, ikdyz tim neni moc vyjimecnej, pac vetsina ostatnich parasutistu taky rada poradi. Takze nejaky kontrolovani postroju a vystroje a starani se o baleni ci letenky, dohled v letadle ci vsechny ty veci, ktery jsem si taky blahove predstavoval... to spis rekni manzelce . Nevim, institut "dozorciho instruktora" mi prijde trosku nadnesenej, je to proste clovek, kterej ti pujci padak.
| | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Hausi
Uživatel
••
Re:Získání kategorie A - 04. 09. 2007 23:09Hausi napsal: Mno... dohled... dohled vypada asi tak, ze svymu "instruktorovi" zavolam, ze zitra prijedu skakat, prijedu, on mi s usmevem vrazi padak a pak ho vidim az vecer, kdyz mu platim za pujceni. A nekdy ani to ne . Je fakt, ze kdyz se ho zeptam o nejakou radu tak rozhodne poradi, ikdyz tim neni moc vyjimecnej, pac vetsina ostatnich parasutistu taky rada poradi. Takze nejaky kontrolovani postroju a vystroje a starani se o baleni ci letenky, dohled v letadle ci vsechny ty veci, ktery jsem si taky blahove predstavoval... to spis rekni manzelce . Nevim, institut "dozorciho instruktora" mi prijde trosku nadnesenej, je to proste clovek, kterej ti pujci padak.
omlouvam se, nejak jsem se do toho zamotal, puvodne jsem reagoval na tohle:
Se zenou planujeme pro oba AFF a rad bych se zeptal, zda po dokonceni AFF a dodelani 25 skoku celkem pro slozeni licence A je tedy nutne aby s nama skalali vzdy 2 instruktori az do ziskani licence C?
Lojzek
Uživatel
•••
Re:Získání kategorie A - 05. 09. 2007 09:37Hausi napsal: Hausi napsal: Mno... dohled... dohled vypada asi tak, ze svymu "instruktorovi" zavolam, ze zitra prijedu skakat, prijedu, on mi s usmevem vrazi padak a pak ho vidim az vecer, kdyz mu platim za pujceni. A nekdy ani to ne . Je fakt, ze kdyz se ho zeptam o nejakou radu tak rozhodne poradi, ikdyz tim neni moc vyjimecnej, pac vetsina ostatnich parasutistu taky rada poradi. Takze nejaky kontrolovani postroju a vystroje a starani se o baleni ci letenky, dohled v letadle ci vsechny ty veci, ktery jsem si taky blahove predstavoval... to spis rekni manzelce . Nevim, institut "dozorciho instruktora" mi prijde trosku nadnesenej, je to proste clovek, kterej ti pujci padak.
Nejsou vsichni "instruktori" stejni. Tenhle Tvuj text bys mel vytisknout a otlouct tomu Tvemu instruktorovi o hlavu.
Clouseau
Uživatel
•••••
Re:Získání kategorie A - 05. 09. 2007 14:20Zrovna teď v neděli mne instruktor seřval jak malýho kluka že jsem se od něj nenechal zkontrolovat před posledním seskokem. A to nebylo schválně, nějak jsme se minuli a tak jsem se nechal zkontrolovat od vedoucího seskoků. Ale měl recht, pravidla jsou pravidla...
Hausi
Uživatel
••
Re:Získání kategorie A - 07. 09. 2007 15:09Nojo, jsme to zrovna resili s myma ostatnima spolu-AFF-studentama, ze to asi nebude uplne nejlepsi pristup. Rozhodne po osmym skoku jsem si nepripadal pripravenej jit do letadla uplne sam, bez kontroly, niceho. Ja ani nevedel, kdy mam vyskocit Shodli jsme se, ze nasi instruktori nas vedou k samostatnosti
Al
Uživatel
•••
Re:Získání kategorie A - 28. 10. 2007 20:19vyměň svýho instruktora. stojí za hovno. nic víc ti k tomu neřeknu ...
Al
Uživatel
•••
Re:Získání kategorie A - 28. 10. 2007 20:21Lojzku ..
Kiwi
Uživatel
••••
Re:Získání kategorie A - 27. 10. 2008 10:38A to ani nevíš, že jsou takoví experti, co mají přes 300 seskoků, jezdí na závody a mají pořád kategorii Ž. (No Dukla,že). Ti asi pak přijdou za krajským instruktorem a ten jim tam rovnou dá D.