Asmon
Uživatel
 ••
| Příspěvků: 5 |   | Karma: 1
|
Re:Mladá Boleslav 21.6.2009 - 24. 06. 2009 12:36
2Hors:
Je mi jasné, že jste ztratili kamaráda, ale není třeba se rozčilovat a útočit. Tím, že mi tu vynadáte se nic nezmění.
Já jsem vůbec neměl jsem v úmyslu nikoho kritizovat, ani urazit. Prostě mi to vrtalo hlavou, proč to nevyřešil, nepřeřízl ten popruh, když ten padák za něj držel - !technicky!
Nevěděl jsem, jak je to s noži. Že je musí mít všichni parašutisté jsem netušil. Teď už mi to bylo vysvětleno. Jasně, stručně od Gonda.
Proto jsem se také zeptal těch nejpovolanějších a slušně požádal o vysvětlení. Pokud si přečtete můj první příspěvek, tak tam píšu, že tandempilota nechci ukřižovávat. Nechtěl jsem ani, aby to vyznělo arogantně, já nejsem arogantní člověk. Text mohl vyznít trochu rozčileně, ptže jsem taky absolvoval tandem a tahle událost mě zaskočila.
Pokud se ptáte na nehodu v Klatovech, nejsem schopen těď rychle vyhledat info. Už je to dlouho na netu snad dokonce bylo i video z vlastního pohledu postiženého, jak se ve spirále snáší k zemi s jedním koncem padáku odhozeným a druhým připojeným. Skončil hodně polámaný ve stromu. Dostal se z toho a opět skákal. Někde má i osobní stránky. To mi právě připomnělo tu situaci, kdy mě taky napadlo, proč neřezal? A jako laika mě logicky napadne - neměl čím? (Jinak samozřejmě nejsem chodicí archiv nehod, můžu to mít pomotané. Prosím o objasnění, pokud víte)
Selektivní soustrast už neřeším. Já to tak cítím, prostě pohled pasažéra.
|