Hanka
Správce
 Admin
| Příspěvků: 117 |   | Karma: 6
|
Re:Mladá Boleslav 21.6.2009 - 25. 06. 2009 09:23
Asmone, nezlobte se, ale Pepíčka znali všichni, troufám si tvrdit, že byl jako jeden z mála na všech dropzónách oblíbený a je to člověk, který bude moc chybět. Proto se tu objevují podrážděné reakce na váš příspěvek. Je to velmi citlivé téma, tak to zkuste pochopit i vy.
Pro vás je asi rozdíl, jestli odejde tandempilot, "který s tím musí počítat", jak se mohu dočíst ve všech laických diskusích nebo jestli člověk, který byl pasažérem. Víte co? Já jsem taky parašutista a když jdu do letadla, tak teda s ničím takovým nepočítám. Počítám s tím, že zase v pohodě a bezpečně přistanu na zemi. Kdybych si měla myslet, že nastupuju do letadla naposledy, tak mne tam nikdo nedostane. To, co se stalo, rozhodně žádného parašutistu nenechalo klidným. Jen je to taková hnusná lidská vlastnost, že pláčeme pro toho, kdo nám byl bližší, koho jsme osobně znali, kdo byl náš kamarád a když se to stejné stane někomu cizímu, tak to tak intenzivně neprožíváme, je nám to totiž vzdálenější. Nebo je to možná přirozená vlastnost, nevím.
Co se týče řešení dané závady - postupy tandempilota byly bezchybné, kdyby to šlo řešit nožem, tak vás mohu ubezpečit, že by to Pepíček vyřešil. Nože jsou povinnou součástí výbavy každého parašutisty, tedy i tandempilota.
V jednom vám dávám bohužel za pravdu - jako parašutisté bychom měli vyjádřit více soustrasti rovněž s rodinou pasažérky. Možná o tom nepíšeme na veřejných fórech, ale není nám jedno, co se stalo. Nedovedu si vůbec představit, jak je teď její rodině a chtěla bych tímto rovněž jim a jejím přátelům vyjádřit upřímnou soustrast. Je mi těžko pomyslet na to, že nejspíš měla malé děti (tak jako Pepíček) Na tohle asi nenajdu ta správná slova, ti, kterým byla blízká, teď potřebují hlavně čas
A Pepíkovi přeji modré nebe A v té kameramanské kombinéze, co mi kdysi dal, budu skákat až do jejího úplného roztrhání...
|