Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Aff level 2 - 16. 09. 2012 12:14 aj takto sa da pos..t AFF Level 2 namiesto odrazu dopredu som sa odrazil doboku zachytil padakom o dvere a uz to islo.. sam pred sebou sa hanbim.. Snad sa mi uz nieco podobne nestane..
http://www.youtube.com/watch?v=CnTwY4B_n1E&feature=g-upl
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Aff level 2 - 16. 09. 2012 13:10 Není proč se hanbit,to se stane.je fajn,že skaces a že to nebylo 100%co mělo být to se hold stává. Otevřel si,přistál si a to je super a v pořádku preji ti,aby příště to bylo dle představ a dle instruktorskych pokynů
Re:Aff level 2 - 16. 09. 2012 15:09 Není proč se hanbit,to se stane.je fajn,že skaces a že to nebylo 100%co mělo být to se hold stává. Otevřel si,přistál si a to je super a v pořádku preji ti,aby příště to bylo dle představ a dle instruktorskych pokynů
Re:Aff level 2 - 17. 09. 2012 08:51 To dufam aj ja ze to tak bude.. ved konecne som sa po velmi dlhej pauze rozhybal
Re:Aff level 2 - 17. 09. 2012 09:14 klud clovece ) to chces povedat ze ti instruktor dal za toto nesplnil ?? sa mi nejak nechce verit
Re:Aff level 2 - 17. 09. 2012 10:01 Nie to nepovedal ze som ich aj pekne potiahol vsetko len mna hneva ako som pokazil ten odraz.. neviem ci som tam zavahal ale mrzi ma to... Poznas ten pocit ked si sam na seba zanieco nastvaty nie?
Re:Aff level 2 - 17. 09. 2012 10:12 Ty jsi srandista . Vždyť jde o level 2! Garantuji ti, že takových výskoků ještě pokazíš...
Je to hlavně o zábavě, tak si užívej. Taky se na to můžeš dívat tak, že to pokazil instruktor, ztratil tě . Podle mě máš na level 2 parádní polohu, jsi stabilní, komunikuješ, otevíráš sám. Co víc chtít?
Re:Aff level 2 - 18. 09. 2012 10:30 Tak dik chlapi Aj ked ma stale mrzi to zavahanie vo dverach tak este viac ma mrzi ze si to tento rok nedoskacem... Holt praca.. Ale o to viac sa tesim na jar
Re:Aff level 2 - 18. 09. 2012 10:30 Tak dik chlapi Aj ked ma stale mrzi to zavahanie vo dverach tak este viac ma mrzi ze si to tento rok nedoskacem... Holt praca.. Ale o to viac sa tesim na jar
Re:Aff level 2 - 18. 09. 2012 21:12 Omlouvám se , ale tohle nevím kdo sem dal a je to děsné...

píše to spoustu znaků ale žádná rozumná slova.... a nejde to ani pořádně smazat

-------------
Dovolil jsem si to opravit

Příspěvek editován: Gondo, v: 19. 09. 2012 18:24
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>