Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
Pojištění. - 26. 08. 2013 09:42 Ahoj.
Poradí mně někdo u které pojišťovny lze sjednat úrazové pojištění.
Myslím takovou pojišťovnu, která nemá parašutismus ve výlukách.
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Pojištění. - 26. 08. 2013 09:45 Ahoj,

jistě není jediná, ale lze u Hasičské vzájemné.

Hanka
http://AFFcentrum.cz
Re:Pojištění. - 26. 08. 2013 10:33 Hanko díky.
Bohužel těch pojišťoven moc nebude.
I tahle má v podmínkách odstavec:

Obnosové pojištění se nevztahuje na smrt či
poškození zdraví, které pojištěný utrpěl:
následkem účinků jaderné či atomové energie,
při řízení sportovních letadel nebo při seskoku padákem. Za letadla se též považují
balóny, rogala, kluzákové padáky apod.

Možná to jde na vyjímku, nebo nějak individuelně.
Re:Pojištění. - 26. 08. 2013 14:43 Ahoj Milane,

tak to je podivné, neboť jeden můj student měl přímo u Hasičské vzájemné sjednáno svoje úrazové pojištění (a když si pak kdesi za hranicemi zlomil při seskoku nohu, vyplatili mu asi 800 korun, takže už si ho znovu "kupodivu" nesjednával...).

Takže to se omlouvám, pokud jsem tě uváděla v omyl, nicméně je to dva roky, co jsem sama toto úrazové pojištění speciálně pro něj zřizovala, takže jsem vycházela z předpokladu, že ta možnost stále je.

Každopádně předpokládám, že někteří ze zodpovědných skydiverů úrazové pojištění mají (u jiných pojišťoven) a postnou sem svoje zkušenosti, ať netápeme.

Hanka
http://AFFcentrum.cz
Re:Pojištění. - 29. 08. 2013 14:49 Potvrzuji že Kooperativa pojišťuje i na smrt nebo úraz vzniklé při sportovním parašutismu.
Re:Pojištění. - 07. 10. 2013 22:08 Mam Kooperativu a vztahuje se to i na skakani. Platim nejakych 700 kc mesicne...
Re:Pojištění. - 21. 10. 2013 16:25 Aktuálně mne telefonicky nabízeli úrazovku AIG pojišťovna, první na co jsem se ptal jestli nemají parašutismus ve výlukách.. Byl jsem ujištěn že ne, následně to ověřovali a znovu mi řekli že ne... Tak jsem řekl ať mi zavolají znovu že si prostuduju jejich pojistné podmínky a je tam věta: Pojistné plnění nebude vyplaceno za úraz a jiné újmy způsobené přímo nebo nepřímo následkem letu pojištěné osoby jinak než jako platící cestující oficiální letecké společnosti. Takže co si o nich myslet.....
Re:Pojištění. - 25. 10. 2013 05:31 Většina pojišťoven má tyto rizikové činnosti, mezi které parašutismus patří, ve výlukách .Možnost pojistit se je u Kooperativy a u Pojišťovny České spořitelny.
U Kooperativy jde pojištění sjednat v rámci standardního pojištění
U PČS pouze 30 dní v roce( řeší se to vždy sms)
obě s podmínkou že se nejedná o výdělečnou a profesionální činnost (tyn. ne pro tandem piloty, kameramany registrované sportovce atd.)

V případě zájmu poskytnu více info popřípadě jakkoli poradím
email david.saro@swisslifeselect.cz

Blue sky